Ware Blog

Különféle high-tech és low-tech szerkezetek, cuccok, kütyük, izék, gadgetek. Meg még ami eszembejut.

Külföldi Feed

Nincs megjeleníthető elem

WiFis fotókeret

2009.06.30. 07:47 | yxcyxc | Szólj hozzá!

Címkék: sungale digiframe fotókeret

 Azt mindannyian tudjuk, hogy a piacot a kereslet-kínálat mozgatja.. Ezen analógia alapján úgy tűnik, hogy valakik ezerszámra veszik ezeket a digitális fotókereteket, mert a gyártók egymás után dobják piacra a jobbnál jobb (?) divájszokat.

  

És a gyártó Sungale szerint arra mérget vehetünk, hogy az ő terméke még a jobbnál is jobb, mert pl van benne wifi, meg egy rakás előre telepített widget pl a Picasa, YouTube, Gmail, netrádió, időjárás, hírek, na meg 512Mb memória.. amennyi már lassan a mosóporban is van.. Minden vágyam, hogy ezeket a widgeteket egy 800x600-as felbontású fotókereten használjam. Ja egyébként érintőkijelzős, azt viszont nem említi a cég, hogy a rezisztív vagy a kapacitív fajtából.

Értem én, hogy digitális korszak, de ezekért a divájszokért sosem tudtam lelkesedni, de valakik mégis tonnaszámra vehetik, mert a kínálat csak nem apad. Neked van?

A bejegyzés trackback címe:

https://ware.blog.hu/api/trackback/id/tr461217025

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása